Despre noi

Best Sun Cover - 0749 532 632

Best Sun Cover

Comercializeaza o gama varianta de prelate, de la prelatele de mici dimensiuni, pentru acoperirea semiremorcilor, pana la prelate de mari dimensiuni, pentru acoperirea suprafetelor de teren de intemperii. Totodata, va oferim si servicii complete de realizare si/sau montare a acestora.

Prelatele comercializate si produse de firma noastra

Constau, in principal, in urmatoarele tipuri:
prelate pentru camioane;
prelate pentru tir-uri, remorci, si semiremorci;
prelate culisante pentru camioane, tir-uri, autobasculante;
prelate diverse: prelate agricole, pentru piscina, ambarcatiuni, acoperiri diverse.

Prelatele comercializate

Sunt cofectionate din materiale de calitate, cu o gama larga de culori si pot fi personalizate prin tipar digital, serigrafie sau autocolant, in functie de cerintele clientului.  Materialul pvc utilizat pentru prelata are o insertie rezistenta, ceea ce ii confera o durabilitate mare in timp.
Toate materialele utilizate la confectionarea prelatelor sunt conform normelor CE.

Prelatele pentru camioane si tir-uri

Sunt prevazute cu toate accesoriile necesare sigilarii in regim vamal – capse, bride, chinga si cablu vamal. Acestea sunt imbinate prin termosudura, prin incalzire la 700 grade C, procedeu care-i confera o rezistenta foarte mare, autovehiculele avand posibilitatea sa ruleze cu o viteza de peste 100 km/h fara ca materialul sa sufere degradari.
De asemenea, firma noastra ofera o gama larga de materiale pvc (disponibile in stoc, in diferite latimi si culori) si accesorii pentru prelate camion, acoperiri piscine si foisoare, copertine, tipar digital si multe alte aplicatii.

Succesul produselor noastre se bazeaza pe calitate, design deosebit, promtitudinea in executie si gasirea celor mai bune solutii tehnice specifice fiecarui proiect.
Cu o echipa formata din personal tanar, calificat si dinamic, cautam sa oferim in permanenta o varietate de servicii si produse, consultanta si analiza catre clientii nostri, bazandu-ne pe experienta dobandita in ani de activitate in domeniu. Astfel, acordam aceeasi atentie oricarui produs realizat, indiferent de marimea lucrarii, de amplasarea sa sau de beneficiar.
Cel mai important pentru noi este ca orice client sa fie multumit de calitatea lucrarii executate.

WhatsApp chat
Suna acum